top of page
PUNIMET
PLANIMETRITE
PROJEKTI
FOTO

 

 

Kompleks godinash banimi e sherbimi me 2-5-8-10 kate mbi toke + 1 kat parkim nentoke me nje siperfaqe te pergjithsme ndertimi reth 17 000 m2​

Ky kompleks eshte ndertuar ne plazhin e Durresit ne rrugen "Pavarsia" (perball kompleksit turistik "Florida") dhe perbehet nga 4 godina (shkalle) te lidhura me njera tjetren. 

Ne kete kompleks ndodhen rreth 170 apartamente me siperfaqe te ndryshme qe variojn nga 50 m2 deri ne 130 m2. Kati perdhe esht trajtuar me dyqane dhe ambjente te tjera sherbimi, kati nentoke esht trajtuar si parkim ku ndodhen reth 50 vende parkimi. 

Ne ndertimin e ketij kompleksi jan perdorur materiale dhe teknologji te kohes.

Per realizimin e ketij projekti, kompania jone ka bashkpunuar me kompani te specializuara nenkontraktore.

INFORMACION
VENDNDODHJA

Kompleks Ndertimi

"FLORIDA"

bottom of page