top of page
PUNIMET
PLANIMETRITE
PROJEKTI
FOTO

 

 

Godine banimi e sherbimi me 6 kate mbi toke + 1 kat parkim nentoke me nje siperfaqe te pergjithsme ndertimi reth 6 200 m2​

Ky kompleks eshte ndertuar ne plazhin e Durresit ne rrugen "Pavarsia" (ngjitur me uren e Dajlanit).

Ne kete godine ndodhen rreth 60 apartamente me siperfaqe te ndryshme qe variojn nga 50 m2 deri ne 130 m2. Kati perdhe esht trajtuar me dyqane dhe ambjente te tjera sherbimi, kati nentoke esht trajtuar si parkim ku ndodhen reth 60 vende parkimi. 

Ne ndertimin e ksaj godine jan perdorur materiale dhe teknologji te kohes.

Per realizimin e ketij projekti, kompania jone ka bashkpunuar me kompani te specializuara nenkontraktore.

INFORMACION
VENDNDODHJA

Building Complex

"URA E DAJLANIT"

bottom of page