top of page
PLANIMETRITE
PUNIMET
FOTO
PROJEKTI

​​

"Adratic 1" esht kompleks godinash banimi dhe sherbimi me 10 kate mbi toke + 1 kat parkim nentoke me nje siperfaqe te pergjithshme ndertimi reth 35 00 m2.

Ky kompleks esht ndertuar ne plazhin e Durresit ne rrugen "Pavarsia" (perball Hotel Adriatic 1) dhe perbehet nga 5 godina (shkalle) te lidhura me njera tjetren.

 

Ne kete kompleks ndodhen rreth 320 apartamente me siperfaqe te ndryshme qe variojn nga 50 m2 deri ne 150m2. Kati perdhe esht trajtuar me dyqane dhe ambjente te tjera sherbimi, kati nentoke esht trajtuar si parkim ku ndodhen reth 120 vende parkimi. 

Ne ndertimin e ketij kompleksi jan perdorur materiale dhe teknologji te kohes.

Per realizimin e ketij projekti, kompania jone ka bashkpunuar me kompani te specializuara nenkontraktore.  

VENDNDODHJA
INFORMACION

Komplex Ndertimi

"ADRIATIC 1"

bottom of page