top of page

 

"Durres" esht kompleks godinash banimi e sherbimi me 12 kate mbi toke + 1 kat parkim nentoke me nje siperfaqe te pergjithsme ndertimi reth 33 000 m2​

Ky kompleks eshte ndertuar ne qytetin e Durresit ne rrugen "H. Kertusha" dhe perbehet nga 3 godina (shkalle) te lidhura me njera tjetren. Per kete kompleks kompania jone ka bashkepunuar me kompanine "KEVIN" shpk, Kavaje.

Ne kete kompleks ndodhen rreth 250 apartamente me siperfaqe te ndryshme qe variojn nga 50 m2 deri ne 130 m2. Kati perdhe esht trajtuar me dyqane dhe ambjente te tjera sherbimi. Kati nentoke esht trajtuar si parkim ku ndodhen reth 60 vende parkimi. 

Ne ndertimin e ketij kompleksi jan perdorur materiale dhe teknologji te kohes.

Per realizimin e ketij projekti, kompania jone ka bashkpunuar me kompani te specializuara nenkontraktore.

INFORMACION
VENDNDODHJA

Komplex Ndertimi

"DURRES"

PROJEKTI
FOTO
PUNIMET
PLANIMETRITE
bottom of page