top of page

 

"Vlora" esht kompleks godinash banimi e sherbimi me 6 kate mbi toke + 1 kat parkim nentoke me nje siperfaqe te pergjithsme ndertimi reth 18 000 m2​

Ky kompleks eshte ndertuar ne plazhin e Vlores ne rrugen "Sazani" dhe perbehet nga 4 godina (shkalle) ku 3 godina jane te lidhura me njera tjetren dhe godina e katert esht e vecuar. 

Ne kete kompleks ndodhen rreth 150 apartamente me siperfaqe te ndryshme qe variojn nga 70 m2 deri ne 120 m2. Kati perdhe esht trajtuar me dyqane dhe ambjente te tjera sherbimi, kati nentoke esht trajtuar si parkim ku ndodhen reth 110 vende parkimi. 

Ne ndertimin e ketij kompleksi jan perdorur materiale dhe teknologji te kohes.

Per realizimin e ketij projekti, kompania jone ka bashkpunuar me kompani te specializuara nenkontraktore.

INFORMACION
VENDNDODHJA

Komplex Ndertimi

"VLORA"

PROJEKTI
FOTO
PUNIMET
PLANIMETRITE
bottom of page